• Edited Image 2015-2-27-16:58:39
  • Edited Image 2015-2-27-16:58:53
  • Edited Image 2015-2-27-16:59:9

© 2019 Flower Fairy Boutique. Created by Daria Crisu

Over Ons 

Hoe zijn wij gestart

 

 

Mijn naam is Daria, ik ben de trotse eigenaresse van Flower Fairy Boutique en de full-time moeder van mijn prachtige kinderen Diana en Enzo. Sinds de geboorte van mijn kinderen, ben ik in een nieuwe en wonderbaarlijke wereld gestapt, namelijk die van het moederschap. Ik moet toegeven, soms is het wat vermoeiend maar zoals wij moeders ook weten, het grootste deel is fantastisch. Het is een zegen om alle mooie momenten met mijn kinderen van dichtbij te mogen meemaken, evenals getuige te zijn van hun ontwikkelingen.

 

Sinds de geboorte van mijn dochter, ben ik al op zoek naar allerlei haar-accessoires voor haar, hetzij voor een speciale gelegenheid, hetzij voor fun en passend bij haar kleding. Helaas kon ik nauwelijks iets leuks vinden waardoor ik uiteindelijk spullen kocht die het 'net-niet' waren en niet datgene dat ik oorspronkelijk in gedachte had.

 

Daarom besloot ik zelf haar accessoires voor mijn dochter te maken. Zo wist ik zeker dat ik kwaliteitsproducten kon creëren waarbij ik ook mijn eigen creativiteit de vrije loop kon laten gaan. En eerlijk gezegd, ik had nooit gedacht dat ik zoveel positieve reacties zou krijgen van mensen. Overal waar ik heen ging, vroegen mensen me waar ik mijn dochter's haar accessoires had gekocht. Na al deze geweldige reacties en de steun van familie en vrienden, besloot ik mijn eigen online webshop op te zetten en zo is de Flower Fairy Boutique gestart.

Geniet van onze handgemaakte en unieke haar accessoires!